Споделено от майки
26/03/2020
Една история за нормално раждане и увереността в себе си
Денят е 23 Октомври 2018 год., сутринта в 5ч. Започнаха да ми изтичат водите, но аз не се уплаших, напротив с усмивка казах на мъжа ми, че днес е денят.

03/01/2019
Диди, това което правиш и предаваш е уникално
Бях приятно изненадана от начина, по който се предава информацията. Кратко, разбираемо и достъпно. Още след първото си посещение разбрах, че не съм подготвена и имам нужда от точно това място. Започнах да следя темите, които се обсъждат и до последно посещавах училището.

03/01/2019
Майка съм на едно прекрасно момченце!
Започнах да посещавам училището в последните месеци на бременността си! Искам споделя с вас, че училището"За вас родители" е много ценно и хубаво "нещо".

18/08/2018
Днес на Голяма Богородица - закрилница на майчинството
Вчера празнувахме хубав повод... Годишнина от сватбата ни. Аз вярвам, че в живота си винаги срещам Учители, хора.. които ме водят и учат. За мен ти си един от тези Учители.

05/01/2018
Моята история с Аквасорс
Казвам се Ина Ганева. Майка съм на три прекрасни деца – момче на 9 години и две момиченца близначки – на 4 години. Щастлива съм, че съдбата ме дари с тях!

05/01/2018
Благодаря ви от сърце!
Искрено благодаря на Диди Върбанова за цялата всеотдайност, грижи и подкрепа, които ми помогнаха да посрещна най-скъпото ми същество! Невероятно е усещането да си спокойна и уверена в себе си майка! Благодаря ви от сърце!

30/11/2015
Бебе Давид
Здравей Диди, най-после намирам няколко свободни минутки да ти пиша, да ти кажа колко си важна за мен и колко голяма роля изигра в един от най-прекрасните периоди от моя живот.

19/10/2015
Продължавай все така да помагаш на бъдещите мами
Искам да ти се похваля, че на 24-ти на обяд се роди моят прекрасен син и съм много много щастлива. Искам и да ти благодаря за всеотдайността, с която водиш лекциите в училището и начина, по който предразполагаш бъдещите майки и ги караш да се чувстват уверени в себе си и да не се страхуват от това, което им предстои.

01/10/2015
Оказах се доста смела и сигурна мама
Много благодаря за всичко онова, което ни предаде в твоето училище. Оказах се доста смела и сигурна мама и не малка роля имат твоите лекции. Бебчето ми се роди по нормален път, точно както исках. Без упойка и само за около 3 часа.
Реклама
www.don-taxi.eu