Споделено от майки
18/08/2018
Днес на Голяма Богородица - закрилница на майчинството

Днес на Голяма Богородица - закрилница на майчинството, жените и семейното огнище, получих това писъмце. Толкова стоплящо и истинско. БлагоДаря ви, Лили и Яни. Привет, Диди.

Вчера празнувахме хубав повод... Годишнина от сватбата ни. Аз вярвам, че в живота си винаги срещам Учители, хора.. които ме водят и учат. За мен ти си един от тези Учители. Знаеш, казвала съм ти и преди, че ние с Яни сме научили най-много от теб за родителството, за бременността, за грижите за бебенцето. За това не спирам да е възхищавам на борбения ти дух. Ние сме от една зодия, което ме прави способна на знам как чувстваш нещата около себе си. Предполагам всичко през което си минала, те е направило толкова силна. Благодарна съм, че те има в живота ни, нашия и живота на стотици майки и татковци. Ти ни даваш много. Учиш ни и не спираш да го правиш. Отзоваваш се на всеки наш въпрос, на всяко наше притеснение. Вземаш присърце нашите грижи и питанки, на шета неподготвеност, дори страх в много моменти, ти превръщаш в сигурност, със знанията и опита които си натрупала и щедро даваш към нас.

Докато бях Бременна ходихме на много лекции, на различни места в Русе. Но това, което намирахме при теб, го нямаше на никое друго място. Твоето лично отношение към всеки човек, чувството да се усещаш значим и специален, важен.. Въпреки, че в залата има още много хора, като теб. Не знам как го правиш, но продължавай. Не знам какво ти дава сили, но не спирай. Специална си, да знаеш. Благодаря, че те има и че те познаваме. Хората имат нужда, от хора като теб. Силна си, смела, борбена, упорита, пълна с енергия и идеи, несломима, въпреки всичко което срещаш и виждаш. Знам, че ще постигаш все по - големи успехи. Сигурна съм в това. Прегръщаме те силно и тримата.

Специални поздрави от нашето семейство. Остани си все така позитивна, слънчева, борбена и прави със същия хъс и занапред това, за което наистина си родена, твоето призвание в живота, твоята професия...

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код* При проблем с разчитането на символите, моля натиснете иконката
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

Реклама
www.don-taxi.eu