Споделено от майки
05/01/2018
Моята история с Аквасорс

Казвам се Ина Ганева. Майка съм на три прекрасни деца – момче на 9 години и две момиченца близначки – на 4 години. Щастлива съм, че съдбата ме дари с тях!

Кога започна моят път с Аквасорс?

Преди почти 10 години родих първото си дете - Станислав. Бременността ми мина чудесно, раждането също. Преди да тръгне на ясла, не беше боледувал изобщо. Но…на годинка и половина дойде и този момент. Със самото започване на яслата, още на третия ден, беше с хрема и кашлица. Това започна да се повтаря – 3 дни на ясла, седмица и половина вкъщи. И така, година и половина. Тогава моя роднина ми сподели, че дава на детенцето си коластра на Аквасорс и е много доволна. Спомних си, че няколко месеца преди това бях ходила на лекция на училище „Родители“, на която Дида Върбанова разказваше за Аквасорс. И така, потърсих я и пожелах да пробвам продуктите. По принцип съм отворена за нови идеи и предизвикателства и в случая нямаше какво да губя! И без това, ежемесечно правех големи разходи за прегледи и лекарства за сина ми. Реших, че наистина това може да е тяхната алтернатива.

Регистрирах се като представител на Аквасорс през 2011 г. Още при първия месец употреба на Коластра, Зелена енергия и ЕМК, синът ми разреди боледуванията. В първа група на детската градина се разболя 3-4 пъти, а следващата учебна година боледуванията бяха само два пъти. Съответно, лекарствата, употребявани при тези вируси, снижих до минимум. Бях невероятно щастлива, че детето ми е здраво! Така е и досега. А ако започне да се разболява, знам, че имам верен помощник в борбата с вирусите.  

Втората бременност – с близначките

Новината, че ще имам две бебета, предизвика у мен едновременно огромна радост и много страх. Знаех, че трябва да правя най-доброто за бебчетата, имах доверие на лекарите, пиех лекарствата, които ми бяха предписани. В същото време обаче, употребявах и продуктите на Аквасорс. Вече две години ги бях изпитвала върху сина си и себе си. Вярвах, че ще бъдат полезни и за растящите в мен човечета. Благодарение на Зелена Енергия, нямаше нужда да пия синтетично желязо. Щастлива съм, че не се наложи да лежа в болница за задържане. През цялото време се движех и имах енергия да се грижа за баткото. Близначките ми – Дария и Пламена - се родиха в деветия месец, с тегло 2100 гр. и 2400 гр.

Предизвикателството да отглеждаш три деца

Със завръщането ни вкъщи след раждането, започнаха и ежедневните предизвикателства. Радвам се, че въпреки трудностите, успявах да съчетавам грижите за новородените и за баткото, да разпределям вниманието си между тримата. В борбата с коликите разчитах на продукта Бифидус на Аквасорс. Междувременно го пиех и аз, заедно с коластра. Горда съм, че кърмих мъничетата си до годинка и два месеца. А след края на кърменето започнах да им давам коластра и ЕМК. Преди да тръгнат на ясла включих и Зелена енергия. Сега я редувам с течни водорасли. За момента Дари и Плами се разболяват по-често от батко си на тяхната възраст. Не мога да кажа, че нямам притеснения в тази насока. Но съм спокойна, че съм открила правилния път за профилактика – с продуктите на Аквасорс. При лечение добавям и хомеопатия. За щастие, успяваме да се справим без химически лекарства, а болестите минават бързо и без усложнения.

Важно е да сме информирани

С течение на времето, придобих увереност, че мога да споделям ползите от продуктите на Аквасорс. Защото са качествени, наистина действат, и ги употребяваме у дома! Мога да препоръчвам само нещо, от което съм наистина доволна; нещо, което съвпада с принципите ми. С написването на тази история, искам да споделя това и с вас!

За повече информация за продуктите, за поръчки или сътрудничество, можете да се свържете с мен на тел. 0886598886, на е-mail: ganeva_ina@mail.bg или на лично съобщение във фейсбук: https://www.facebook.com/ina.ganeva.3

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код* При проблем с разчитането на символите, моля натиснете иконката
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

Реклама
www.don-taxi.eu