Приложение
18/11/2016
За имунитета и как да го поддържаме
Повечето от нас въобще не осъзнават съществуването на такъв защитен механизъм като имунната система, която работи в нашето тяло по рождение. Имунната система е много важна за доброто състояние на тялото. Д-р Емил Близнаков казва: “Човек е млад и здрав дотолкова, доколкото е здрава и млада имунната му система.” Днес една от най-динамично развиващите се области от медицината е имунологията.

03/02/2016
Зима без антибиотици
Зима без антибиотици

12/01/2016
Бременност, раждане, кърмене и продуктите на АкваСорс
Д-р Петър Найденов за правилното хранене на жената преди и по време на бременността и в периода около и след раждането, което е изключително важно за нейното здраве и правилното развитие на бебето. Важно: Консултирайте се с Вашия лекар преди да приемате каквото и да било по време на бременност и кърмене!

15/05/2015
Приложения на АкваСорс продуктите
Продуктите на Аква Сорс (Aqua Source) се използват за хранителна профилактика в много насоки.

15/05/2015
Патент за стволови клетки и АФА
Подобряване на мобилизацията, циркулацията в кръвообращението, диференциацията и насочването към тъканите на стволови клетки чрез прилагане на терапевтично ефективни дози синьо-зелените водорасли или извлеци от тях.

03/03/2014
Предимствата на суперхраните
Предимството на суперхраните и другите продукти на АкваСорс е и в това, че са лесни за употреба, винаги действат, приемат се без консултация с медицински специалист и могат да ни подкрепят в кое да е състояние на хаос (стрес, травма, болест) през целия ни живот.

12/11/2013
Искате ли децата ви да растат здрави и да не се разболяват?
Вместо лекарства, повишете имунитета им с ...

29/09/2013
ТАЙНАТА НА ДОБРИЯ ИМУНИТЕТ
Във всеки миг нашата имунна система е подложена на предизвикателства и винаги действа без да ни пита, като открива чуждия болестотворен агент и го елиминира.

29/09/2013
ЗИМА БЕЗ АНТИБИОТИЦИ
Повечето хора искат да са здрави, да се събуждат изпълнени с енергия, а децата им да не боледуват. Добре ли би било това да е реалност и във вашия живот?

26/09/2013
Надхитрете вирусите - II част
Водораслите са най-добрата храна за имунната система,а уникалната комбинация от растежни и имунни фактори в коластрата е перфектната природна формула за локалния имунитет, както и за защита на ниво лигавици.
Реклама
www.don-taxi.eu