АкваСорс
15/11/2016
AQUASOURCE КОЛАКТИВ - 60/120 КАПСУЛИ
Цена 60 капсули: 56 лв.

Цена 120 капсули: 96 лв.

Оригиналната коластра

Коластрата в продукта КолАктив на AquaSource е добита от САЩ, за които се смята, че са изключително чист източник на коластра. 

КолАктив на AquaSource осигурява важни за подхранването и имунната система вещества, включително мастни киселини и всички пет класа имуноглобулини. Този продукт може да се консумира както от млади, така и от възрастни, спортисти и състезатели. Запомнете – всички чудесни съставки в коластрата са синергични – влиянието им като комбинация е по-голямо, отколкото като отделни съставки.

Основни предимства: 

∙ Използвана е американска коластра, която осигурява повече хранителни вещества от коластрата, отколкото тази под каквато и да било друга форма. 
∙ Съдържа всички пет вида имуноглобулини, намиращи се в човешкия организъм.
∙ Отлична хранителна помощ за активните хора.
∙ Подпомага имунната система, важна за цялостното добро състояние и поддържането на отлично здраве.
∙ Съдържа други важни съставки като цитокини, интерлевкин-10 и полипептид, богат на Пролин.

Указания за употреба: 
Вземайте 2 капсули дневно сутрин с чаша изворна вода, двадесет минути преди хранене. Хората, възстановяващи се след заболяване могат да вземат до два пъти по две капсули дневно.

Съдържание: Коластра , Капсула: Емулгатор желатин

Забележка: Въпреки, че КолАктив на AquaSource е от крави, той е подходящ и за хора, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза е минимално. Въпреки това, той не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък.

Ако желаете да станете наш партньор, свържете се с нас:

Стани дистрибутор! Срещу еднократна инвестиция от 70 лв. получавате стартовия информационен пакет, вечно право на 25-30% отстъпка от цената на продуктите предлагани от АкваСорс (достига 50% за някои продукти при промоции) и изгодни ежемесечни промоции, валидни само за дистрибутори, както и online страница безплатно!

Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор, свържете се с нас на имейл didiaqua.rs@gmail.com, както и на телефон 0887 999 987.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код* При проблем с разчитането на символите, моля натиснете иконката
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

Реклама
www.don-taxi.eu