АкваСорс
18/01/2016
AQUASOURCE Комплекс есенциални мастни киселини (ЕМК) - Нова Формула
Цена: 44.15 лв.

Това естуден екстракт от ленено, сусамово и слънчогледово семе, кайсиеви и лешникови ядки, тиквени семки, пшеничен зародиш, шафраника, пореч, маруля, чесън, морков, лимон, портокал, маслина, черна и червена боровинка, касис, шипка и някои други растения, с  добавени DHA от морски водорасли (от дивото микроводорасло Ulkenia sp.) и лецитин. Съдържа 88 мастни киселини, в това число и всички незаменими в добре балансирано съотношение.

Изключително ценна супер храна, полезна за болни и здрави, за деца и възрастни, за хора на умствения труд и хора, подложени на интензивни физически натоварвания.

Комплекс ЕМК на АкваСорс (есенциалните или незаменими мастни киселини) влизат в състава на липидите, които са ни жизнено необходими за изграждане на мембраните на всички наши клетки. Не се произвеждат в организма и трябва да се набавят отвън. Отдавна СЗО обръща внимание на това, че всеки е застрашен от дефицит на ЕМК поради топлинното обработване на храната и рафинирането на растителните мазнини. Според СЗО поне 3% от калориите трябва да идват ЕМК (при подрастващи, бременни и кърмачки - двойно).

Ето някои от функциите на ЕМК:
-увеличават жизнеността и гладкостта на кожата, блясъка на косата, мекотата на ръцете, плавността на мускулните движения;
-регулират кръвната захар, предпазват от диабет;
-увеличават издръжливостта на студ и поддържат телесната температура;
-укрепват имунната система и ни предпазват от токсини, бактерии, вируси и алергени;
-важни са за развитието на мозъка и очите на зародиша и за психиката и здрението у възрастните;
-предпазват от сърдечни болести, инсулт и белодробна емболия;
-особено необходими са на мъже, водещи активен полов живот (губят се със спермата);
-предпазват от дегенеративни състояния, свързани с остаряването;
-регулират преминаването в и от клетката на различни вещества;

Ако желаете да станете наш партньор, свържете се с нас:

Стани дистрибутор! Срещу еднократна инвестиция от 70 лв. получавате стартовия информационен пакет, вечно право на 25-30% отстъпка от цената на продуктите предлагани от АкваСорс (достига 50% за някои продукти при промоции) и изгодни ежемесечни промоции, валидни само за дистрибутори, както и online страница безплатно!

Ако се интересувате от регистрация като дистрибутор, свържете се с нас на имейл didiaqua.rs@gmail.com, както и на телефон 0887 999 987.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код* При проблем с разчитането на символите, моля натиснете иконката
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

Реклама
www.don-taxi.eu