АкваСорс
14/10/2015
Aquasource Колаген Плюс

Поръчай от тук

Колагенът е фибриларен протеин, съдържащ се в кожата, костите, сухожилията и съединителната тъкан. Той може да бъде наречен „лепилото”, което свързва тези тъкани. 

Колагенът е основният структурен компонент от средния пласт на кожата (дерма). Групи молекули на колагена се свързват заедно в дермата и образуват около 3/4 от сухото тегло на кожата. С възрастта колагенът се разрушава. Този процес води до появата на бръчки.
Хиалуроновата киселина допълва функцията на колагена и действа като вътрешна козметика, която овлажнява кожата отвътре навън. Правилно овлажнена, кожата е много по-малко склонна към образуване на бръчки и преждевременно стареене.
Продуктът „Колаген Плюс” на AquaSource съдържа най-висококачествения колаген, съчетан с хиалуронова киселина, електрически заредени йонни минерали (осигурява основните минерали, микроелементи и редки земни елементи) и AquaSource водорасли, за да осигури в максимална степен грижа за кожата отвътре.

Указания за употреба: 
Вземайте по две капсули дневно, по време на хранене. За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно.

Съдържание: Колаген – хидролизиран, Съчетание от йонни минерали, Афанизоменон флос-акве (синьо-зелени водорасли от езерото Кламат), Хиалуронова киселина, Силиций (диоксид), Магнезиев стеарат, Капсула: Eмулгатор желатин

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Присъеденете се сега

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код* При проблем с разчитането на символите, моля натиснете иконката
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

Реклама
www.don-taxi.eu