АкваСорс
03/03/2014
AQUASOURCE ПАКЕТ УЕЛНЕС
1 бр. Зелена Енергия 1 бр. Колактив 3

03/03/2014
AQUASOURCE ОРГАНИЧЕН ВИТАМИН D 60 КАПСУЛИ
Витамин D е важен витамин, който организмът трябва да синтезира чрез излагане на слънце. Ето защо е известен като „витамина на слънчевата светлина“. Тъй като все повече стоим на закрито, много от нас не прекарват достатъчно време на слънце, за да позволят на организма си да произведе нужното количество витамин D. В допълнение към това, когато сме навън, често сме изложени на силна слънчева светлина, като например по време на отпуската или почивните дни. Тогава се предпазваме от слънцето с дрехи или препарати с висок слънцезащитен фактор, което оказва влияние върху синтеза на витамин D

03/03/2014
AQUASOURCE МУУН РАЙЗ - ХИДРАТАНТЕН КРЕМ, 50 ГР.
Прогестеронът и естрогените се произвеждат в яйчниците (малко прогестерон се произвежда в надбъбреците и в тестисите). Прогестеронът е прекурсор на естрогените и тестостерона, както и на надбъбречните хормони, които регулират водно-електролитното равновесие, кръвното налягане, реакциите при стрес и, заедно с панкреасните хормони, нивото на кръвната захар.

03/03/2014
AQUASOURCE МИГНОВЕНА ХРАНА СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ, ПРАХ - 25 ГР.
Instant Nutrition (Мигновени храни) са прахообразни храни с мигновено действие. В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат за да се усвоят от червата. Големи техни предимства са моментален ефект, по-добро усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране.

03/03/2014
AQUASOURCE МИГНОВЕНА ХРАНА КЛЕТЪЧНА ЕНЕРГИЯ ПРАХ - 25 ГР.
В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат за да се усвоят от червата. Големи техни предимства са моментален ефект, по-добро усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране.

03/03/2014
AquaSource Бифидус Комплекс 50 КАПСУЛИ
Три щама пробиотик Бифидус, комбинирани със Суперхраната* AquaSource водорасли Нашият Бифидус Комплекс спомага за поддържане на здрав стомашно-чревен тракт като комбинира три полезни щама на пробиотика Бифидус (Breve, Infantis, Longum) със Суперхраната* AquaSource водорасли.

03/03/2014
AQUASOURCE ЛАКТОБАЦИЛУС АЦИДОФИЛУС 50 КАПСУЛИ
Непрекъснатото влошаване на екологичните показатели на човешкия живот, стреса и неправилното хранене се отразяват крайно неблагоприятно на полезната чревна микрофлора. В народната медицина от хилядолетия е известно, че здравето зависи от състоянието на дебелото черво.

03/03/2014
AQUASOURCE ЛАЙТЪН-ЪП! С БАДЕМИ + КОЕНЗИМ Q10, 200 ГР.
Лайтън-Ъп! е пълноценна клетъчна храна за регулиране на обмяната на веществата в клетката. Създадена на базата на водорасли АФА, био бадеми, био киноа, Коензим Q10 и алфа-липоична киселина с добавени специални естествени активатори на метаболизма.

03/03/2014
AQUASOURCE КОМПЛЕКС ТЕЧНО ЗЛАТО 50 МЛ
Течно Злато е лесно усвоима формула, подходяща за хора, които не могат правилно или напълно да усвояват мастните киселини. Жените и малките деца успяват да разградят мазнините по-добре и да пол учат до 15-20% омега-3, докато мъжете едва 1-5%. Здравословното съотношение на омега-3 към омега-6 е 1 към 1 до 1 към 4. За съжаление в действителност в нашият организъм съотношението е 1 към 20, понякога дори 1 към 30. За да се компенсира недостигът на омега-3 трябва да се приемат храни и хранителни добавки богати на лесно усвоими омега-3 като Течно Злато.

03/03/2014
AQUASOURCE АЛОЕФРЕШ, 70 КАПСУЛИ
АлоеФреш на АкваСорс е създаден специално да подпомага храносмилането, асимилацията на полезните вещества и по-бързото извеждане на отработените ненужни отпадъци от тялото.
[<<] 1 2 3 4 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu