АкваСорс
13/10/2015
Aquasource ХИМАЛАЙСКА КРИСТАЛНА СОЛ
Натурална кристална сол – полезна и универсална Като цяло, в общи линии всяка сол е „натриев хлорид”, но обикновената трапезна сол е толкова рафинирана, преработена и пълна с добавки, че вече няма почти нищо общо с кристалната сол в естествен вид, богата на натурални елементи. Организмът ни обикновено се нуждае от малко количество сол, приемана всеки ден. Излишните количества сол се преработват от бъбреците, но те могат да изхвърлят само определено количество. С времето консумацията на голямо количество силно преработена трапезна сол може да окаже влияние върху нормалното функциониране на бъбреците.

13/10/2015
Aquasource МУУН БАЛАНС 60 капсули
Приемайте Муун Баланс ежедневно, за да поддържате новия си вид Менопаузата е естествен преход в живота на жената. Въпреки това, като всеки процес, свързан с физически и емоционални промени, понякога може да бъде съпроводен с известни затруднения. В някои култури на нея се гледа като на втори „преходен период”, в който жените стават много по-мъдри и уважавани. Поради тази причина това може да бъде времето на мощна изява.

13/10/2015
AquaSource Водорасли Морска Енергия 120 капсули
Този продукт е съчетание на естествена храна от морето. Осигурява специален набор хранителни вещества, важни за доброто здраве и общо състояние. Това е смес от три различни вида морски водорасли: кафяви, червени и зелени водорасли, в комбинация с AquaSource водорасли (синьо-зелени водорасли).

13/10/2015
AquaSource Супер Плодова Енергия С 60 капсули
Помогнете на организма си и подсилете своята имунна система през студения и грипния сезон с този богат източник на витамин С и други антиоксиданти, в нашата комбинация от 100% органични дребни плодове на прах, изобилстващи от хранителни вещества.

13/10/2015
Aquasource Мака Енергия 150 мл.
Този продукт е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. От представянето на мака пред света до днес ползите от нея продължават да се проучват научно и в Австралия, САЩ и Италия. Учени от Бостън открили, че мака би могла да засили сексуалното удоволствие и желание; италиански учени пък, стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

13/10/2015
АкваСорс за здрави зъби в здрава устна кухина
Напоследък все повече хора страдат от различни проблеми със зъбите и околозъбната тъкан /гингвинит, парадонтит, парадонтоза/ Клатещи се, увредени зъби или по-зле вече падналите са не просто козметичен дефект, а фактор , който сериозно застрашава здравето ни.Нови изследвания свързват периодонталните заболявания със сърдечни, дихателни и стомашни проблеми, стерилитет, инфаркт, остеопороза, диабет и т.н.

15/05/2015
Aquasource Храносмилателни ензими + водорасли АФА 60 капсули
Ензимите AquaSource осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза – за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелаин и папаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. Тяхното благотворно въздействие е описано в стотици научни трудове – тук ще изброим само най-важните ползи от тях

15/05/2015
Aquasource CoQ10 КОМПЛЕКС 30 капсули
Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. CoQ10 играе роля и при поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.

24/12/2014
Aquasource КолАктив 3™ 120 капсули
КолАктив 3™ се различава от продукта КолАктив™ по това, че в него освен коластра от крави, са добавени Лактоферин за подсилване на имунната система, както и пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус, който подпомага храносмилането. При разработването на този продукт, целта на АкваСорс беше да създаде продукт, който да подобри и обедини ползите от КолАктив™.

03/03/2014
AQUASOURCE ФЛЕКСИБИЛИТИ 60 КАПСУЛИ
Киселинността, причинена от стрес, негативни емиции и състояща се предимно от рафинирани въглехидрати и месо диета, поставя началото на всички болести. Следователно ечемикът, една от малкото алкализиращи тялото зърнени храни, е безценен помощник за поддържане на здравето и избавянето от болести.
[<<] 1 2 3 4 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu