АкваСорс
13/10/2015
Aquasource МУУН БАЛАНС 60 капсули
Приемайте Муун Баланс ежедневно, за да поддържате новия си вид Менопаузата е естествен преход в живота на жената. Въпреки това, като всеки процес, свързан с физически и емоционални промени, понякога може да бъде съпроводен с известни затруднения. В някои култури на нея се гледа като на втори „преходен период”, в който жените стават много по-мъдри и уважавани. Поради тази причина това може да бъде времето на мощна изява.

13/10/2015
AquaSource Водорасли Морска Енергия 120 капсули
Този продукт е съчетание на естествена храна от морето. Осигурява специален набор хранителни вещества, важни за доброто здраве и общо състояние. Това е смес от три различни вида морски водорасли: кафяви, червени и зелени водорасли, в комбинация с AquaSource водорасли (синьо-зелени водорасли).

13/10/2015
AquaSource Супер Плодова Енергия С 60 капсули
Помогнете на организма си и подсилете своята имунна система през студения и грипния сезон с този богат източник на витамин С и други антиоксиданти, в нашата комбинация от 100% органични дребни плодове на прах, изобилстващи от хранителни вещества.

13/10/2015
Aquasource Мака Енергия 150 мл.
Този продукт е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. От представянето на мака пред света до днес ползите от нея продължават да се проучват научно и в Австралия, САЩ и Италия. Учени от Бостън открили, че мака би могла да засили сексуалното удоволствие и желание; италиански учени пък, стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

13/10/2015
АкваСорс за здрави зъби в здрава устна кухина
Напоследък все повече хора страдат от различни проблеми със зъбите и околозъбната тъкан /гингвинит, парадонтит, парадонтоза/ Клатещи се, увредени зъби или по-зле вече падналите са не просто козметичен дефект, а фактор , който сериозно застрашава здравето ни.Нови изследвания свързват периодонталните заболявания със сърдечни, дихателни и стомашни проблеми, стерилитет, инфаркт, остеопороза, диабет и т.н.

15/05/2015
Aquasource Храносмилателни ензими + водорасли АФА 60 капсули
Ензимите AquaSource осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза – за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелаин и папаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. Тяхното благотворно въздействие е описано в стотици научни трудове – тук ще изброим само най-важните ползи от тях

15/05/2015
Aquasource CoQ10 КОМПЛЕКС 30 капсули
Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. CoQ10 играе роля и при поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.

24/12/2014
Aquasource КолАктив 3™ 60/120 капсули
КолАктив 3™ се различава от продукта КолАктив™ по това, че в него освен коластра от крави, са добавени Лактоферин за подсилване на имунната система, както и пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус, който подпомага храносмилането. При разработването на този продукт, целта на АкваСорс беше да създаде продукт, който да подобри и обедини ползите от КолАктив™.

03/03/2014
AQUASOURCE ФЛЕКСИБИЛИТИ 60 КАПСУЛИ
Киселинността, причинена от стрес, негативни емиции и състояща се предимно от рафинирани въглехидрати и месо диета, поставя началото на всички болести. Следователно ечемикът, една от малкото алкализиращи тялото зърнени храни, е безценен помощник за поддържане на здравето и избавянето от болести.

03/03/2014
AQUASOURCE ПАКЕТ УЕЛНЕС
1 бр. Зелена Енергия 1 бр. Колактив 3
[<<] 1 2 3 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu