АкваСорс
03/03/2014
AQUASOURCE КОМПЛЕКС ТЕЧНО ЗЛАТО 50 МЛ
Течно Злато е лесно усвоима формула, подходяща за хора, които не могат правилно или напълно да усвояват мастните киселини. Жените и малките деца успяват да разградят мазнините по-добре и да пол учат до 15-20% омега-3, докато мъжете едва 1-5%. Здравословното съотношение на омега-3 към омега-6 е 1 към 1 до 1 към 4. За съжаление в действителност в нашият организъм съотношението е 1 към 20, понякога дори 1 към 30. За да се компенсира недостигът на омега-3 трябва да се приемат храни и хранителни добавки богати на лесно усвоими омега-3 като Течно Злато.

03/03/2014
AQUASOURCE АЛОЕФРЕШ - 70 КАПСУЛИ
АлоеФреш на АкваСорс е създаден специално да подпомага храносмилането, асимилацията на полезните вещества и по-бързото извеждане на отработените ненужни отпадъци от тялото.

24/01/2013
Кламатски водорасли AФА: съвършената суперхрана
Диворастящото Кламатско водорасло АФА предлагано от АкваСорс (AquaSource Algae) е най-полезната от “зелените храни”. То се усвоява отлично от човешкия организъм и е пълноценен естествен източник на минерали, аминокиселини, ензими, антиоксиданти, хлорофил, бетакаротин, витамини и други. Даже малки количества АФА, прибавяни към обичайното меню, имат голям благотворен ефект върху здравето. Хора от целия свят редовно го включват в диетата си, за да си набавят онова, което обикновеното хранене не осигурява. Кламатските водорасли АФА предлагани от АкваСорс са изсушени при ниски температури по патентования метод БиоАктивна Дехидратация (BioActive Dehydration). Процесът на сушене протича при 37 градуса като по време на процеса температурата се повишава до 40,5 градуса само за 2 минути, след което температурата се нормализира.Този щадящ метод позволява запазването на всички вещества във водораслите в биоактивна форма.
[<<] 1 2 3 4
Реклама
www.don-taxi.eu