АкваСорс
03/03/2014
AQUASOURCE СУПЕР ЕНЕРГИЙНА ХРАНА С АКТИВИРАН™ ЕЧЕМИК - 300 ГР.
Киселинността, причинена от стрес, негативни емиции и състояща се предимно от рафинирани въглехидрати и месо диета, поставя началото на всички болести. Следователно ечемикът, една от малкото алкализиращи тялото зърнени храни, е безценен помощник за поддържане на здравето и избавянето от болести.

03/03/2014
AQUASOURCE ПАКЕТ УЕЛНЕС КЪМПЛИЙТ (WELLNESS COMPLETE)
Закупете 1 брой Пакет „Уелнес Къмплит“ и СПЕСТЕТЕ 22.75 лв. Пакет "Уелнес Къмплийт" (Wellness Complete) съдържа 4 продукта:

03/03/2014
AQUASOURCE ПАКЕТ УЕЛНЕС
1 бр. Зелена Енергия 1 бр. Колактив 3

03/03/2014
AQUASOURCE ОРГАНИЧЕН ВИТАМИН D 60 КАПСУЛИ
Витамин D е важен витамин, който организмът трябва да синтезира чрез излагане на слънце. Ето защо е известен като „витамина на слънчевата светлина“. Тъй като все повече стоим на закрито, много от нас не прекарват достатъчно време на слънце, за да позволят на организма си да произведе нужното количество витамин D. В допълнение към това, когато сме навън, често сме изложени на силна слънчева светлина, като например по време на отпуската или почивните дни. Тогава се предпазваме от слънцето с дрехи или препарати с висок слънцезащитен фактор, което оказва влияние върху синтеза на витамин D

03/03/2014
AQUASOURCE МУУН РАЙЗ - ХИДРАТАНТЕН КРЕМ - 50 ГР.
Прогестеронът и естрогените се произвеждат в яйчниците (малко прогестерон се произвежда в надбъбреците и в тестисите). Прогестеронът е прекурсор на естрогените и тестостерона, както и на надбъбречните хормони, които регулират водно-електролитното равновесие, кръвното налягане, реакциите при стрес и, заедно с панкреасните хормони, нивото на кръвната захар.

03/03/2014
AQUASOURCE МИГНОВЕНА ХРАНА СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ, ПРАХ - 25 ГР.
Instant Nutrition (Мигновени храни) са прахообразни храни с мигновено действие. В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат за да се усвоят от червата. Големи техни предимства са моментален ефект, по-добро усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране.

03/03/2014
AQUASOURCE МИГНОВЕНА ХРАНА КЛЕТЪЧНА ЕНЕРГИЯ ПРАХ - 25 ГР.
В България AquaSource е единствената фирма, която ги предлага. Съставките им се абсорбират лесно от лигавицата на устата и почти веднага навлизат в кръвообръщението. Ползата от тях се проявява по-бързо и от по-малки количества в сравнение с подобни храни, които се поглъщат за да се усвоят от червата. Големи техни предимства са моментален ефект, по-добро усвояване и икономичност. Бързината на постъпването им в организма може да се сравни с тази при венозно инжектиране.

03/03/2014
AQUASOURCE ЛАКТОБАЦИЛУС БИФИДУС 50 КАПСУЛИ
Благотворна бактерия, която обитава дебелото черво. Подобрява храносмилането и усвояването на белтъците и мазнините. Премахва запека, с което подпомага изчистването на червата и възстановяването на черния дроб. Участва в производството на хормони и витамините В и К.

03/03/2014
AQUASOURCE ЛАКТОБАЦИЛУС АЦИДОФИЛУС 50 КАПСУЛИ
Непрекъснатото влошаване на екологичните показатели на човешкия живот, стреса и неправилното хранене се отразяват крайно неблагоприятно на полезната чревна микрофлора. В народната медицина от хилядолетия е известно, че здравето зависи от състоянието на дебелото черво.

03/03/2014
AQUASOURCE ЛАЙТЪН-ЪП! - С БАДЕМИ + КОЕНЗИМ Q10, 200 ГР.
Лайтън-Ъп! е пълноценна клетъчна храна за регулиране на обмяната на веществата в клетката. Създадена на базата на водорасли АФА, био бадеми, био киноа, Коензим Q10 и алфа-липоична киселина с добавени специални естествени активатори на метаболизма.
[<<] 1 2 3 4 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu