АкваСорс
13/10/2015
ХИМАЛАЙСКА КРИСТАЛНА СОЛ
Натурална кристална сол – полезна и универсална Като цяло, в общи линии всяка сол е „натриев хлорид”, но обикновената трапезна сол е толкова рафинирана, преработена и пълна с добавки, че вече няма почти нищо общо с кристалната сол в естествен вид, богата на натурални елементи. Организмът ни обикновено се нуждае от малко количество сол, приемана всеки ден. Излишните количества сол се преработват от бъбреците, но те могат да изхвърлят само определено количество. С времето консумацията на голямо количество силно преработена трапезна сол може да окаже влияние върху нормалното функциониране на бъбреците.

13/10/2015
МУУН БАЛАНС
Приемайте Муун Баланс ежедневно, за да поддържате новия си вид Менопаузата е естествен преход в живота на жената. Въпреки това, като всеки процес, свързан с физически и емоционални промени, понякога може да бъде съпроводен с известни затруднения. В някои култури на нея се гледа като на втори „преходен период”, в който жените стават много по-мъдри и уважавани. Поради тази причина това може да бъде времето на мощна изява.

13/10/2015
Морска Енергия
Уникална комбинация от водорасли

13/10/2015
Плодова Енергия
с макуй бери и акай бери Голямата сила и синергия на малките плодове Ползите от дребните плодове като необходим елемент от ежедневната хранителна порция са добре описани. Държавният университет на Оклахома заяви, че "данните подкрепят препоръката дребните плодове да бъдат приети като основна група плодове за здравословна за сърцето диета" (март 2010 г.). Причината, поради която тези плодове се смятат за изключително полезни е по-скоро в хранителната синергия на целите плодове, отколкото само в потенциалните ползи от самите антиоксиданти, въпреки че, може би, точно те са най-добре познатите предимства.

13/10/2015
Мака Енергия
Този продукт е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. От представянето на мака пред света до днес ползите от нея продължават да се проучват научно и в Австралия, САЩ и Италия. Учени от Бостън открили, че мака би могла да засили сексуалното удоволствие и желание; италиански учени пък, стигнали до заключението, че тя подпомага поддържането на сексуалната активност и мощ.

13/10/2015
АкваСорс за здрави зъби в здрава устна кухина
Напоследък все повече хора страдат от различни проблеми със зъбите и околозъбната тъкан /гингвинит,парадонтит,парадонтоза/ Клатещи се,увредени зъби или по-зле вече падналите са не просто козметичен дефект,а фактор ,който сериозно застрашава здравето ни.Нови изследвания свързват периодонталните заболявания със сърдечни , дихателни и стомашни проблеми,стерилитет ,инфаркт,остеопороза ,диабет и т.н. Парадонтозата е свързана с дистрофия на костната тъкан на венеца.Тя изтънява ,сляга се ,зъбите придобиват клиновиден вид и стават хиперчувствителни.Те бавно се оголват,разклащат се и опадват.Същите последствия се получават и от нелекувания парадонтит /възпалително заболяване на венците свързано с оток,парене ,сърбене,кървене и лош дъх в устата/. АкваСорс предлага комплексно решение на проблема:

15/05/2015
Храносмилателни ензими + водорасли АФА
Ензимите AquaSource осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза – за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелаин и папаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. Тяхното благотворно въздействие е описано в стотици научни трудове – тук ще изброим само най-важните ползи от тях

15/05/2015
CoQ10 КОМПЛЕКС
Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. CoQ10 играе роля и при поддържане на сърдечния мускул в добро здраве.

24/12/2014
КолАктив 3™
КолАктив 3™ се различава от продукта КолАктив™ по това, че в него освен коластра от крави, са добавени Лактоферин за подсилване на имунната система, както и пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус, който подпомага храносмилането. При разработването на този продукт, целта на АкваСорс беше да създаде продукт, който да подобри и обедини ползите от КолАктив™. Коластра: Мазнините в коластрата не се отстраняват. Не се преработва чрез ултра-филтрация, което запазва пролина, богат на полипептиди. Пролинът е аминокиселина, жезненоважна за производството на колаген и хрущял. Той намалява отпускането на кожата и образуването на бръчки. Пролинът подпомага разграждането на протеините, използвани при изграждането на здрави клетки в организма. Повече информация за коластрата може да почетете в продукт КолАктив™.

03/03/2014
AQUASOURCE ФЛЕКСИБИЛИТИ - 60 КАПСУЛИ
Киселинността, причинена от стрес, негативни емиции и състояща се предимно от рафинирани въглехидрати и месо диета, поставя началото на всички болести. Следователно ечемикът, една от малкото алкализиращи тялото зърнени храни, е безценен помощник за поддържане на здравето и избавянето от болести.
[<<] 1 2 3 4 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu