Полезно
11/01/2018
SCIO ИЗСЛЕДВАНЕ И ТЕРАПИЯ С ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ
SCIO е най-модерната компютърна система, включваща изследване и терапия на цялото тяло, съществуваща в света на енергийната медицина.

04/02/2017
Био Скенер
Обединените усилия на различни науки като медицина, биоинформатика, електроинженерство и др. дават възможност за създаване на нови, високотехнологични електронни устройства за оценка на здравното състояние. Един от най-авангардните съвременни апарати в тази област е квантовият анализатор „БиоСкенер”. Диагностиката с него е комплексна, неинвазивна, лесна, бърза и ефикасна.

19/02/2016
Хранене и здраве
Правилното хранене е особено важно по време на бременността във връзка със запазване здравето на бъдещата майка и на детето, което ще се роди

04/01/2016
Ползите от витамин Д
Повече от една трета от майките не знаят какви са ползите от витамин D за здравето.

07/09/2014
Деца и родители
"Нужно е цяло село, за да се възпита едно дете" Африканска пословица

24/08/2014
Световна седмица на кърменето.
Вече 9 години училище „Родители”- Русе активно помага на бъдещите майки успешно да кърмят децата си . Oтново се включваме в Световна седмица на кърменето и я подкрепяме .

18/05/2014
Раждането носи сила
Училище ''Родители '' – Русе за трета поредна година подкрепя Световната седмица за уважение към раждането от 19 до 25 май.. Tемата е „Раждането носи сила“ ((Birth is empowering)). Фокусът е върху преживяването на раждането като вдъхващо сила и увереност събитие, което дава на жената нужното психо-емоционално изживяване, за да се погрижи по най-добрия начин за бебето си. Световната седмица за уважение към раждането се организира от 2004 година по инициатива на Френския алианс за уважение към раждането, а от 2011 година е част от инициативите на Европейската мрежа на асоциации за раждане (ENCA).

02/02/2014
Най – големите изненади за новородените
След като е пораствало девет месеца в майчината утроба ,вашето бебче след раждането вече има огромно пространство , в което може да се движи без ограничение . Когато се стресне – това е рефлекс ,с който се ражда бебето или усети,че няма упора ,то разперва ръчички встрани и след това ги прибира . Този рефлекс изчезва след 3-тия месец .

03/01/2014
Предродилна подготовка
Пренаталната подготовка на бременната жена е система от знания, умения и нагласи към етапите на бременността, раждането и отглеждане на детето.

26/09/2013
Надхитрете вирусите - I част
Лятото официално свърши. С понижаването на температурите, освен дължината на ръкавите, нараства и заплахата от вируси и настинки. Ето как да се подготвим за предстоящия грипен сезон и да се застраховаме срещу досадните хрема, кашлица и температура.
1 2 3 [>>]
Реклама
www.don-taxi.eu